Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.10.2023, 16:27

Олексій Данілов: Вдячні Королівству Данія за непохитну підтримку України

04.jpgЗбереження суверенітету й територіальної цілісності – найважливіша мета, й український народ боротиметься за це зі всією рішучістю. На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час зустрічі з делегацією Міністерства оборони Королівства Данія на чолі з міністром оборони Данії Троельсом Лундом Поульсеном.

У заході також взяли участь перший заступник Секретаря РНБО України, генерал-полковник Руслан Хомчак, керівник Апарату РНБО України Андрій Зюзь, керівники структурних підрозділів Апарату.05.jpg

«Українці довели готовність боротися за свої права й цінності, і ми вдячні  нашим союзникам за допомогу, зокрема Данії», – підкреслив Олексій Данілов.

Він також акцентував на тому, що для України важливо повернути статус морської держави.

02.jpg«Данія – морська держава, і ми б хотіли, щоби Україна також повернула собі цей статус. Для нас – це не лише виклик, а й необхідність виживання», – пояснив Секретар РНБО України.

Зі свого боку Троельс Лунд Поульсен запевнив, що Королівство Данія залишиться країною з непохитною підтримкою України і завжди допомагатиме українцям у боротьбі за демократію і свободу.

Фотогалерея