Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.04.2024, 18:09

Фронт, захист критичної інфраструктури, вітчизняне виробництво зброї: Президент України Володимир Зеленський провів Ставку

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 25 квітня, провів засідання Ставки Головнокомандувача. Було розглянуто низку питань. Основні з них — ситуація на лінії фронту, захист критичної інфраструктури, виробництво українського озброєння.

«Була велика й детальна доповідь Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для країни об’єктів — не лише енергетичних, а й соціальних, безпекових, транспортних, забезпечення зв’язку тощо. По всіх галузях та всіма доступними нам засобами: інженерним, ППО та РЕБ. Зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації», — зазначив Володимир Зеленський.

Під час засідання Ставки йшлося про дії наших військових на передовій, про ймовірні плани ворога, забезпечення війська всім необхідним.

Члени РНБО України також обговорили виробництво українського озброєння. За словами Президента України, у цьому напрямку триває робота, зокрема, з партнерами, стосовно виготовлення озброєння в Україні іноземним коштом.

«Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку. Раз на тиждень буду отримувати доповідь про нові контракти за звітний період», — резюмував Президент України.