РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі

Україна й Індія мають значний потенціал співпраці у сфері військово-технічного співробітництва, питаннях енергетичної безпеки та подолання енергетичної кризи, боротьби з пандемією COVID-19 тощо.

На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі з нагоди завершення дипломатичної каденції пана Посла в Україні.

З-поміж пріоритетних напрямів двосторонньої співпраці Секретар РНБО України також назвав об’єднання зусиль у сфері зміни клімату та захисту довкілля.

D_PI_0502022_1.jpegСторони констатували успішне партнерство та обговорили перспективи практичної взаємодії, зокрема, у безпековій сфері, галузі сільського господарства, фармацевтичній та титановій галузях тощо. На думку сторін, важливим є подальший розвиток науково-технічного співробітництва між Україною та Індією.

«Ми на порозі великих зрушень у двосторонній співпраці», - сказав Секретар РНБО України.

О. Данілов подякував пану Послу за зусилля з активізації та розвитку взаємин між нашими державами і побажав успіхів у подальшій роботі.