РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року "Про результати проведення огляду оборонно-промислового комплексу"

Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року "Про результати проведення огляду оборонно-промислового комплексу" (додається).

2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

21 квітня 2021 року
 

Введено в дію

Указом Президента України

від 21 квітня 2021 року № 168/2021

 

РІШЕННЯ

Ради національної безпеки і оборони України

від 15 квітня 2021 року

Про результати проведення огляду оборонно-промислового комплексу

Розглянувши наданий Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України і попередньо схвалений Кабінетом Міністрів України звіт про результати проведення огляду оборонно-промислового комплексу, відповідно до статті 27 Закону України "Про національну безпеку України" Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Затвердити звіт про результати проведення огляду оборонно-промислового комплексу.

2. Кабінету Міністрів України внести у двотижневий строк на розгляд Ради національної безпеки і оборони України Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу України, підготовлену з урахуванням результатів проведення огляду оборонно-промислового комплексу.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України О.ДАНІЛОВ