РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 червня 2021 року "Про звіт щодо результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом"

Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 червня 2021 року "Про звіт щодо результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом" (додається).

2. Кабінету Міністрів України, Службі безпеки України забезпечити врахування результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом під час реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні, затвердженої Указом Президента України від 5 березня 2019 року № 53.

3. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

4. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

17 червня 2021 року

Введено в дію

Указом Президента України

від 17 червня 2021 року № 251/2021

 

РІШЕННЯ

Ради національної безпеки і оборони України

від 4 червня 2021 року

Про звіт щодо результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом

Розглянувши звіт про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом, затверджений Головою Служби безпеки України, та відповідно до частини сьомої статті 27 Закону України "Про національну безпеку України" і пункту 18 Порядку проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом, затвердженого Указом Президента України від 9 липня 2019 року № 506, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Затвердити звіт про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України О.ДАНІЛОВ