Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату27.11.2020, 11:45

Перший заступник Секретаря РНБО України М. Коваль вручив відзнаки Ради викладачам та курсантам Військової академії у м. Одеса

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковник Михайло Коваль за вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони, сумлінну військову службу та професіоналізм вручив відзнаки РНБО України викладачам та курсантам Військової академії у м. Одеса.

Odesa1.jpgВійськових за дорученням Секретаря РНБО України Олексія Данілова нагороджено медалями «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» І та ІІ ступенів. Нагрудним знаком «Захиснику України» нагороджено генерал-майора, начальника Військової академії Олега Гуляка.

Одеська Військова академія – це сучасний міжвидовий військовий навчальний заклад, який має глибокі історичні традиції та більш ніж вікову історію. Академія готує військових фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр» для Збройних Сил України та інших військових формувань, здійснює мовну підготовку військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, підвищення кваліфікації військовослужбовців і науково-педагогічних працівників та підготовку студентів за програмою підготовки офіцерів запасу.

Фотогалерея