Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату07.06.2021, 12:35

Апарат РНБО України провів перший в Україні семінар для представників ОДА з питань захисту критичної інфраструктури

2-3 червня 2021 року службою з питань безпеки критичної інфраструктури Апарату Ради національної безпеки і оборони України у рамках співпраці між Апаратом Ради і Фондом цивільних досліджень та розвитку Сполучених Штатів Америки (CRDF Global) (за підтримки Державного департаменту США) організовано перший в Україні практичний онлайн-семінар «Захист Критичної Інфраструктури» для представників обласних державних адміністрацій (ОДА).

Мета заходу – надання максимальної підтримки обласним державним адміністраціям для реалізації Стратегії національної безпеки, виявлення потенціальних уразливостей та здобуття практичних навичок захисту об’єктів критичної інфраструктури від фізичних та кібернетичних загроз.

Учасники семінару ознайомилися з базовими поняттями, викликами та загрозами у сфері захисту критичної інфраструктури.

Після завершення теоретичної частини представники ОДА під час командно-штабних навчань розробляли спільні плани реагування та дій на загрози (зокрема терористичні акти, військову агресію, гібридні загрози) за сценарієм, максимально наближеним до реального.

Навчання проведено на прохання служби з питань безпеки критичної інфраструктури РНБО України фахівцями з компаній Sovereign Ventures LLC. та Next Peak LLC. США.