Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату16.09.2022, 14:17

О. Данілов: ЗСУ бездоганно виконали завдання з деокупації України

Збройні Сили України бездоганно виконали завдання вищого воєнно-політичного керівництва з деокупації України. Про це заявив Секретар РНБО України Олексій Данілов у ефірі ток-шоу «Говорить великий Львів».

За його словами, нині триває складна робота зі звільнення територій, і українські військові «бездоганно відпрацювали задум, прийнятий на одному із засідань Ставки Верховного Головнокомандувача, велика їм подяка».

Після цієї ганебної поразки рф, застеріг О. Данілов, «путін зі своєю клікою може вдатися до терактів на території рф», щоб ще більше налаштувати російське населення проти України. «Наші соціологічні дослідження фіксують падіння впливу путіна та його посіпак на суспільство, тому вони намагаються підбурити своє населення на війну проти України», – додав він.

Щодо обстрілів українських міст та атак на об’єкти критичної інфраструктури, Секретар РНБО зауважив, що «росія не зупиниться».

«Від рф можна очікувати чого завгодно. Її завдання – знищення України, знищення нашої нації. Ми свідомі цього, тому маємо бути готові. Сьогодні не можна зупинятися на середині шляху. Нас чекає дуже багато складної роботи, – треба звільняти значну частину української території від мерзоти», – заявив він, додавши: «Що б вони не робили, перемога буде за нами, бо світло завжди переможе темряву».