Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату17.11.2023, 19:33

Володимир Зеленський провів Ставку з питань забезпечення сил оборони на 2024 рік

17112023.jpegЗабезпечення Сил оборони на 2024 рік, нарощування обсягів власного військового виробництва, ситуація на фронті. Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 17 листопада, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.

«Провів сьогодні Ставку – з детальною доповіддю міністра оборони. Щодо наступного року, забезпечення сил оборони. Щодо кожного з напрямків і всіх параметрів – снаряди, зброя, техніка, амуніція. Те, що поки в дефіциті. І те, що об’єктивно треба буде збільшити, з урахуванням планів наших активних дій», – зазначив він.

За словами Президента України, під час засідання обговорили ситуацію на конкретних фронтових напрямках: «Донеччина, Харківщина, південні напрямки. Доповідали Головком та генерали Сирський, Тарнавський, Москальов, Содоль… Дякую кожному нашому воїну!», – підкреслив він.

Володимир Зеленський також доручив Міністерству оборони та Генеральному штабу запропонувати рішення, щоби вильоти носіїв «кинджалів» не паралізували країну на години».

«Наш рівень ППО і загалом готовність до ракетних загроз дозволяє дещо осучаснити реагування – без непотрібних зупинок країни. Це важливо для мільйонів наших людей. Я очікую відповідних пропозицій», – підсумував він.