Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату27.09.2024, 09:42

План перемоги, західна підтримка: Секретар РНБО України провів зустріч із делегацією іноземних експертів

202409262.jpegПлан перемоги України Президента України Володимира Зеленського забезпечить стійкий і справедливий мир для нашої держави.На цьому у середу, 25 вересня, наголосив Секретар РНБО України Олександр Литвиненко під час зустрічі з делегацією іноземних експертів, які прибули до України для розуміння головних напрямів подальшої підтримки нашої держави.

Секретар РНБО України подякував західним партнерам за допомогу Україні у202409261.jpeg боротьбі з агресором та підкреслив, що Україна і надалі потребує більше зброї й посилення ППО для оборони та звільнення своєї території. Він додав, що постачаючи озброєння в Україну, європейські країни захищають себе від загроз військової агресії рф.

Представники міжнародної делегації висловили підтримку українському народові й 202409263.jpegзапевнили у незмінності пріоритетів та продовженні двосторонньої співпраці й взаємодії.

До складу делегації увійшли аналітики та експерти Центру міжнародних досліджень CeSI (Італія), підрозділу розвідувального аналізу UNINT в Автономному університеті Мадрида, Генерального директорату міжнародних відносин і стратегії Міністерства оборони Франції, програми «Європа у світі» у European Policy Centre, Німецького інституту міжнародних відносин і політики, Португальського інституту міжнародних відносин при Новому університеті Лісабона, Ради зовнішньої політики «Українська призма», аналітичного центру Eastern Circles та інші.