Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату12.04.2015, 00:15

Привітання Секретаря РНБО Олександра Турчинова зі святом Воскресіння Христового

Хочу від щирого серця привітати усіх християн східного обряду із найбільшим Святом - Воскресінням Христовим!

Щоразу із настанням Великодня ми усвідомлюємо одну просту, але дуже важливу істину: Добро завжди перемагає зло, а Життя перемагає смерть! І нехай ця радісна подія лише утверджує нашу Віру, наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються Перемогою, а гідне життя увінчується славою.

Ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні найбільших випробувань ми відчували Його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно вірили - Господь не залишить нас.

Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій Українській нації.

Сьогодні я особливо хочу подякувати священнослужителям усіх конфесій, які виконуючи Божі заповіді, безкорисливо віддають себе своїм ближнім, доставляючи нашим бійцям на передовій гуманітарні вантажі, щоденно доглядаючи поранених та допомагаючи родинам, які були вимушені залишити власні домівки. Ваша допомога і самопожертва є неоціненною для людей та держави.

У цей святковий день хочу закликати всіх віруючих, глав усіх Церков та релігійних організацій об'єднатись у спільній молитві за мир та спокій у нашій державі, а також здійснити кроки назустріч один одному для збереження міжконфесійного взаєморозуміння та взаємоповаги як запоруки стабільності та процвітання усієї держави.

Я прошу у Господа мудрості для єднання сердець усіх людей, об'єднання їхніх помислів, бажань і праці для блага України.

Бажаю усім вам здоров'я, миру і Божої благодаті.

Нехай Господня ласка зігріває ваші серця і ваші родини. Нехай у свято Пасхи любов Господня зійде благодаттю до ваших осель!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!