Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату12.09.2019, 13:06

Олександр Данилюк: Системне реформування силових структур та уніфікація вітчизняного законодавства з кращими зразками міжнародного зробить наш сектор безпеки й оборони потужнішим

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів зустріч із представниками Міжнародної дорадчої групи (IAG) та Женевського центру DCAF. У зустрічі з української сторони взяли також участь радники Секретаря РНБО України з питань реформування силових структур. Міжнародну дорадчу групу та Женевський центр представили, зокрема, Голова Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков, Радник з питань політики безпеки Представництва НАТО в Україні, полковник Томаш Стрижах, Заступник голови EUAM Фредерік Веслау, Керівник політичного департаменту EUAM Ярабік, експерти та координатор проектів Женевського центру DCAF.

Під час зустрічі сторони обговорили питання міжнародного співробітництва в рамках імплементації реформ, зокрема, питання реформування сектору безпеки і оборони України.

Секретар РНБО України підкреслив, що наразі триває активна робота щодо вдосконалення законодавства у безпековому секторі. «Впровадження системних реформ у силових відомствах - ключове завдання задля посилення обороноздатності України. Уніфікація вітчизняного законодавства з кращими зразками міжнародного, зробить наш сектор безпеки й оборони потужнішим», - сказав Олександр Данилюк.

Він також подякував міжнародним експертам за поради і міжнародний досвід в галузі реформування органів безпеки.

 Переглянути фотогалерею