Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату21.10.2020, 16:52

Перший заступник Секретаря РНБО України Михайло Коваль взяв участь в урочистостях з нагоди 55-річчя ДП «ДККБ «Луч»

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковник Михайло Коваль взяв участь в урочистостях з нагоди 55-річчя ДП «Державне київське конструкторське бюро «Луч».

Перший заступник Секретаря РНБО України подякував колективу ДП «ДККБ «Луч» за 55-річну сумлінну працю на благо держави. «За цей час на підприємстві сформувався професійний творчий колектив, який на високому рівні виконує завдання держави з розроблення та виробництва сучасного та високоефективного озброєння», - зазначив він.

Luch2.jpgМ. Коваль підкреслив, що за час свого існування підприємство розробило та налагодило виробництво понад 40 складних науковоміских виробів, серед яких особливе місце посідають ракетні комплекси «Вільха» та «Нептун», «які мають стати важливим фактором стримування агресивних намірів РФ», а також ПТРК «Стугна», «Корсар», «Бар’єр», «Скіф» та ін.

Перший заступник Секретаря РНБО України висловив подяку ветеранам, які передають свій досвід молодим поколінням науковців, інженерів та робітників, та усім, хто «своєю працею забезпечує виконання завдань великої державної ваги». М. Коваль побажав працівникам ДП «ДККБ «Луч» подальшої плідної роботи та творчих здобутків.

Luch3.jpgЗа розпорядженням Секретаря РНБО України О. Данілова за вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, зразкове виконання службових обов'язків та професіоналізм М. Коваль нагородив співробітників підприємства відзнаками РНБО України: Кравчука С. Є., начальника сектору конструкторського відділу проектування засобів електронної техніки, - нагрудним знаком «Захиснику України»; інженерів-конструкторів Сейдаметова Р. Ю. та Мещерякова Є. О. - медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня.