Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату27.10.2020, 15:36

Секретар РНБО України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Афганістан в Україні Валі Монаваром

Секретар РНБО України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Афганістан в Україні Валі Монаваром.

Секретар РНБО України і пан Посол акцентували на важливості активізації двосторонньої співпраці в торговельно-економічній, військово-технічній та культурній сферах. «У нас багато тем для співробітництва», - сказав О.Данілов, додавши, що зважаючи на нові виклики необхідно розвивати співпрацю, зокрема, у сфері кіберзахисту.

Сторони також обговорили питання щодо підписання Меморандуму про двосторонню співпрацю у безпековій сфері.

Під час зустрічі пан Посол зазначив, що його країна прагне розвитку взаємин з Україною, яка є важливою для Ісламської Республіки Афганістан, і висловив підтримку європейських та євроатлантичних прагнень нашої держави.

Пан Посол також висловив думку про важливість більш активного залучення України до співпраці у багатосторонньому форматі – із Афганістаном, Республікою Узбекистан та Туркменістаном.