Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату15.01.2024, 12:52

Олексій Данілов: Військовослужбовці Управління державної охорони України щодня наближають нашу спільну перемогу

OD_UDO_1.JPGСьогодні, 15 січня, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов взяв участь у заходах з нагоди 32-річниці Управління державної охорони України.

Вітаючи присутніх, Олексій Данілов подякував військовослужбовцям за непросту, самовіддану роботу й службу на захисті безпеки України.

«Ми живемо в непрості часи, коли Господь Бог дав нам іспит – захищати Україну від московської навали. 24 лютого 2022 року жодна країна світу не давала шансів Україні на перемогу у війні проти росії. Натомість громадяни України стали пліч-о-пліч на захист нашої країни», – наголосив він.

OD_UDO_2.JPGСекретар РНБО України підкреслив, що українці своїм прагненням до свободи щодня доводять свою незламність, твердість духу та любов до рідної землі.

«Ми втрачаємо найкращих, але, переконаний, – перемога буде за нами. Дякую вам за те, що наближаєте нашу спільну перемогу! Низький уклін вам та велика подяка!» – сказав він.

Зі свого боку начальник Управління державної охорони України генерал-майор Сергій Рудь, звертаючись до особового складу, зазначив, що військовослужбовці Управління доводять свою високу ефективність та результативність, та побажав кожному успіхів та вдосконалення.

Під час заходу учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників.