Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату18.03.2024, 10:53

Українська делегація ознайомилася з кращими практиками захисту об'єктів критичної інфраструктури, пов'язаної з хімічним сектором

In Italian Lecce_1.jpegВ італійському Лечче за підтримки Фонду цивільних досліджень та розвитку США, Державного департаменту США для української делегації провели практичний семінар «Розвиток університетських програм з безпеки та стійкості критичної інфраструктури» за проєктом «Захист критично важливої хімічної інфраструктури України від триваючої російської агресії».

In Italian Lecce_2.jpegПід час семінару члени делегації ознайомилися з кращими практиками захисту об'єктів критичної інфраструктури, пов'язаної з хімічним сектором, оцінками вразливості хімічних об'єктів, а також освітніми програмами з безпеки і стійкості критичної інфраструктури для розбудови національної системи навчання у сфері захисту об'єктів критичної інфраструктури в Україні.

In Italian Lecce_3.jpegПід час заходу також відбулася презентація «Дослідження доцільності запровадження системи освіти та навчання з питань безпеки та стійкості об'єктів критичної інфраструктури в Україні», проведеного фахівцями України, Європи і США.

У заході брали участь представники органів державної влади  та закладів освіти України. Від Апарату РНБО – заступник Секретаря РНБО Олексій Соловйов, співробітники служби з питань безпеки критичної інфраструктури Ірина Тимошенко й Ярослав Суський.