Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаОфіційні документиУкази Президента України№ 598/2020 / 2020-12-29

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2020 року «Про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом»

Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2020 року «Про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

29 грудня 2020 року

Введено в дію

Указом Президента України
від 29 грудня 2020 року № 598/2020

 

РІШЕННЯ

Ради національної безпеки і оборони України
від 29 грудня 2020 року

Про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом

За результатами аналізу стану виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16 травня 2019 року «Про організацію планування в секторі безпеки і оборони України», уведеного в дію Указом Президента України від 16 травня 2019 року № 225, з метою забезпечення впровадження в систему планування єдиних процедур та правил, необхідних для підвищення ефективності сектору безпеки і оборони, дотримання цілісності, узгодженості та системності в опрацюванні документів за сферами національної безпеки, а також ураховуючи, що результати огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом мають важливе значення для визначення напрямів її подальшого розвитку, формування та реалізації державної політики у сфері боротьби з тероризмом, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Кабінету Міністрів України:

1) підготувати та внести на розгляд Верховної Ради України законопроект щодо визначення порядку визнання організацій терористичними та наслідків такого визнання;

2) звернути увагу на недостатність заходів із забезпечення виконання статті 2 Указу Президента України від 5 березня 2019 року № 53 «Про Концепцію боротьби з тероризмом в Україні» щодо розроблення за участю Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України та затвердження плану реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні.

2. Службі безпеки України прискорити проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом та подати в установленому порядку на розгляд Ради національної безпеки і оборони України звіт про його результати.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України О.ДАНІЛОВ