Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату27.10.2017, 15:17

О. Турчинов із зони проведення АТО: Завдяки мужності та професійності наших військових воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов побував у зоні проведення АТО, де провів з військовим керівництвом нараду щодо готовності військовослужбовців до виконання бойових завдань в умовах осінньо-зимового періоду.

О. Турчинов заслухав доповідь військових керівників щодо забезпеченості наших воїнів зимовим одягом, облаштування та утеплення місць для розміщення та обігріву, лазне-прального обслуговування, медичного забезпечення особового складу та готовності техніки до експлуатації в умовах низьких температур.

Окрім того, обговорювалося питання забезпечення передових позицій зброєю та військовою технікою.

Враховуючи значні втрати за добу, які відбулися два дні тому (4 загиблих, 4 поранених), Секретар РНБО України поставив завдання щодо посилення заходів для збереження життя і здоров'я військовослужбовців в умовах постійних військових провокацій ворога.

Після наради О. Турчинов виїхав на передові рубежі нашої оборони в район Світлодарської дуги. Зокрема Секретар РНБО України побував на опорних пунктах, що були свого часу відбиті у ворога.

За словами Секретаря РНБО України, незважаючи на Мінські домовленості, російсько-терористичні угруповання не припиняють військових провокацій та обстрілів наших позицій. «Але завдяки мужності та професійності наших військових, всі воєнні авантюри окупаційних російських військ приречені», - наголосив він.

Фотогалерея