Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату04.07.2019, 09:13

Секретар РНБО України О.Данилюк провів міжвідомчу нараду щодо реформування оборонно-промислового комплексу

Секретар Ради національної безпеки і оборони України О.Данилюк повідомив, що буде створений Координаційний центр з впровадження реформ оборонно-промислового комплексу як робочий орган РНБО України, пріоритетним завданням якого стане реформування Державного концерну «Укроборонпром».

Про це Секретар Ради національної безпеки і оборони заявив під час міжвідомчої наради з реформування оборонно-промислового комплексу.

В нараді взяли участь Заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі України, Голова Державної аудиторської служби України, представники Наглядової ради та керівництва ДК «Укроборонпром» та експерти Апарату РНБО України.

За словами Секретаря РНБО України, Координаційний центр має здійснити швидкий та всебічний аналіз нинішньої ситуації, обрати оптимальну модель реформування сфери ОПК, зокрема, в частині повного виключення ймовірності вчинення корупційних дій та участі політиків в цій сфері, а також ефективно координувати процес імплементації реформ.

Учасники ухвалили рішення про розробку програми реформування системи управління Концерном та впровадження законодавчих ініціатив у сфері ОПК, створення діючого механізму громадського контролю. Засідання групи будуть відбуватися на регулярній основі.

Переглянути фотогалерею