Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату08.01.2020, 23:19

О. Данілов: Літак Міністерства оборони України з групою експертів вилетів до Ірану

У коментарі після вильоту українських експертів до Тегерану Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зазначив, що на місці авіатрощі Boeing 737 рейсу PS 752 компанії МАУ відбуватиметься ідентифікація тіл, з'ясовуватимуться обставини трагедії.

При цьому він висловив упевненість у «дуже якісних» результатах роботи вітчизняних фахівців

«Це люди високого рівня. Ми думаємо, що результати роботи цієї групи будуть дуже якісними, - зазначив О. Данілов. - Висловлюємо співчуття рідним і близьким усіх загиблих у цій катастрофі, наше головне завдання - розібратися, чому це сталося».

Секретар РНБО України повідомив, що протягом середи на території України та за її межами було проведено значну кількість консультацій з партнерами, з українськими представниками, які надавали допомогу і консультації у зв'язку з трагедією.

«Було сформовано групу з представників високого рівня, яка зараз вирушає в Тегеран. До неї увійшли представники 12 провідних установ, які повинні брати в цьому участь. Загалом до складу групи увійшли 45 людей, і вони відправляться в Тегеран, щоб зробити все необхідне, що має зробити наша держава», - наголосив О. Данілов.