Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату26.08.2022, 15:52

Апарат РНБО та ПРООН співпрацюватимуть у сфері відбудови зруйнованої критичної інфраструктури України

Апарат Ради національної безпеки і оборони України та Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні співпрацюватимуть у сфері відбудови зруйнованої критичної інфраструктури України.

2.jpgПро це йдеться у Меморандумі про взаєморозуміння між Апаратом РНБО України та ПРООН, який було підписано Керівником Апарату Ради національної безпеки і оборони України Андрієм Зюзем та в.о. Постійної представниці Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні Манал Фуані.  

Згідно з Меморандумом, Сторони співпрацюватимуть у питаннях розробки пріоритетів державної політики та пропозицій щодо удосконалення законодавства в сфері національної безпеки і оборони.

4.jpg«Ми докладемо максимум зусиль задля плідної та ефективної співпраці. В умовах воєнного стану та з наближенням зими особливо актуальними є питання енергетичної безпеки та відбудови зруйнованої критичної інфраструктури», - зазначив А.Зюзь.

7.jpg

Своєю чергою, пані М. Фуані наголосила на важливості здійснення практичних спільних кроків у питаннях повоєнного відновлення в усіх сферах життєдіяльності країни, створенні відповідної дорожньої карти.

Сторони розвиватимуть співробітництво у сфері післявоєнного відновлення та розвитку України, а саме у питаннях оцінки збитків, завданих інфраструктурі України агресією рф, розробки стратегії реагування, реалізації заходів з її відновлення тощо.