Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату01.09.2022, 12:36

О. Данілов: Україна перемогла на інформаційному фронті, який не менш важливий, ніж поле бою

Україна перемогла на інформаційному фронті, який не менш важливий, ніж поле бою. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, виступаючи на засіданні дводенного міжнародного круглого столу на тему «Протидія дезінформації в умовах воєнних дій», який відбувається у Києві за ініціативи Центру протидії дезінформації при РНБО України.

«Сьогодні наша країна перебуває у стані гарячої війни з рф. Це війна і на інформаційному фронті, і я вдячний всім, хто на ньому працює», - сказав О.Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що свобода слова і демократія є тотожними поняттями, зазначивши, що тоталітарні режими - такі як рф - не визнають норм і правил цивілізованого світу.

росія, зазначив він, працює за лекалами нацистської Німеччини, розповсюджуючи у світі «брехню, брехню і ще раз брехню», і вкладаючи в інформаційну війну мільярди доларів.

«Ми заздалегідь розуміли, що буде війна, тому у березні 2021 року Указом Президента створили Центр протидії дезінформації, - сказав О. Данілов. – Інформаційний фронт так само важливий і складний, як фронт на території Донецької, Луганської, Миколаївської, Запорізької областей».

«Перемога обов’язково буде, бо не було так, щоб темрява перемогла світло», - підсумував він, побажавши присутнім подальших успіхів на інформаційному фронті.