Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату24.10.2023, 12:50

Руслан Хомчак відвідав бойові бригади, які виконують завдання на Куп’янсько-Лиманському напрямку

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковник Руслан Хомчак за дорученням Секретаря РНБО України Олексія Данілова відвідав українських бійців, які воюють в одній із гарячих точок фронту, на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

Під час зустрічі з командирами бригад і батальйонів генерал-полковник відзначив високу бойову підготовку особового складу до виконання бойових завдань.

«Щоразу, коли зустрічаюсь з нашими захисниками, переконуюсь у спільній силі та єдності українського народу. Ми боремося не лише за свою свободу і незалежність, ми викликаємо повагу цілого світу у своєму прагненні бути вільними», – зазначив Руслан Хомчак.

Спілкуючись з бійцями 68-ї окремої єгерської бригади, 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 14-ї та 54-ї окремих механізованих бригад він акцентував на загартованості воїнів і подякував кожному за те, що ризикують життям задля нашої держави.

Від імені Секретаря РНБО України Олексія Данілова генерал-полковник відзначив найкращих воїнів та нагородив їх за сміливість і відвагу, проявлені під час виконання бойових завдань, нагрудним знаком «Захиснику України».