Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату03.11.2023, 16:38

Говорили про безпеку та стійкість в кіберпросторі: фахівці НКЦК провели робочу зустріч з представниками Посольства Королівства Данія в Україні

WhatsApp Image 2023-11-03 at 16.33.53.jpegКерівник управління забезпечення діяльності НКЦК Апарату Ради національної безпеки та оборони України Сергій Прокопенко 3 листопада 2023 року зустрівся із представниками Посольства Королівства Данія в Україні. Обговорили шляхи поглиблення практичного співробітництва у сфері протидії кібератакам, обміну інформацією, а також подальше партнерство в освітніх проєктах.

«Жодна країна не може протистояти сучасним викликам кібербезпеки самостійно. Наша держава має унікальний досвід у протидії агресії рф у кіберпросторі, яким ми готові ділитись з країнами-партнерами. Адже завдяки спільній роботі та обміну інформацією ми зможемо забезпечити безпеку та стійкість в кіберпросторі не лише України, а і Європи», – зазначив Сергій Прокопенко.

За особистий внесок у справу гарантування національної безпеки та оборони України, ефективну співпрацю з Апаратом РНБО України та Національним координаційним центром кібербезпеки нагороджено відзнакою РНБО України заступника Аташе з питань оборони Якоба Хансена. Також С. Прокопенко подякував Королівству Данія за всебічну підтримку України та внесок у зміцнення Національної системи кібербезпеки України.