Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату26.12.2023, 12:59

Планування 2024 року, виробництво зброї та дронів: Президент України провів засідання Ставки

president_stavka.jpegСьогодні, 26 грудня, Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, під час якої обговорили питання забезпечення Сил оборони та безпеки й окреслили плани на 2024 рік.

«Нині вже сотні компаній задіяні в ключових виробництвах, і я вдячний кожному підприємству, яке забезпечує потрібний результат для наших воїнів. 2024 рік має стати часом суттєвого зростання внутрішнього оборонного виробництва. Контрактування й бюджет забезпечуємо», – підкреслив Президент України, коментуючи результати засідання.

Окрему увагу, за словами Верховного Головнокомандувача, буде приділено виробництву всіх видів дронів, зокрема FPV та боєприпасів до них.

«Україна мусить стати здатною забезпечувати всі необхідні потреби в дронах», – акцентував Володимир Зеленський.

Президент України зазначив, що окрім доповідей Мінстратегпрому, Міноборони, були заслухані звіти головнокомандувача Валерія Залужного та командувачів напрямків щодо ситуації на фронті, які виступили з конкретними позиціями та окреслили конкретні потреби.

Він також подякував Повітряним силам за ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще однією посудиною. «Не буде окупантам жодного спокійного місця в Україні», – підсумував він.