Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату03.01.2024, 11:17

В Апараті РНБО створено міжвідомчу робочу групу з підготовки пропозицій до бюджетного фінансування сектору безпеки і оборони

Розпорядженням Секретаря РНБО України Олексія Данілова від 3 січня 2024 року в Апараті Ради національної безпеки і оборони України створено міжвідомчу робочу групу з підготовки пропозицій до бюджетного фінансування сектору безпеки і оборони.

Як зазначив перший заступник керівника Апарату Ради Сергій Гербеда, метою створення цієї групи є своєчасність та якість підготовки матеріалів до засідань РНБО України із розгляду пропозицій до проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2025 рік» та Бюджетної декларації на 2025-2027 роки по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України.

Керівником міжвідомчої робочої групи призначено Першого заступника Секретаря РНБО України генерал-полковника Руслана Хомчака.

До складу робочої групи увійшли представники всіх суб’єктів сектору безпеки і оборони України, Офісу Президента України, Міністерства фінансів та профільних служб Апарату РНБО України.

За результатами роботи групи на розгляд Секретареві РНБО України мають бути подані матеріали до засідань Ради із зазначених питань в установлені законодавством строки.

Довідково: Відповідно до Закону України «Про Раду національної безпеки і оборони України» РНБО України приймає рішення щодо Державного бюджету України та пропозицій до Бюджетної декларації по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України.

Секретар РНБО України вносить на розгляд РНБО України пропозиції та проєкти рішень із зазначених питань.