Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату11.09.2024, 13:03

Олександр Литвиненко зустрівся з медійниками Латинської Америки

20240911.jpegСекретар РНБО України Олександр Литвиненко у середу, 11 вересня, зустрівся з журналістами й редакторами медіа країн Латинської Америки й поінформував делегацію про безпекову ситуацію в Україні, ситуацію на лінії фронту, підготовку нашої енергосистеми до зими.202409111.jpeg

Звертаючись до медійників, Секретар РНБО акцентував на тому, що Україна продовжує реалізовувати Формулу миру Президента України Володимира Зеленського, зокрема, готуючи наступний Саміт миру.

Олександр Литвиненко звернув увагу представників латиноамериканських ЗМІ на те, що нині критично необхідно спільно протидіяти російській дезінформації та 202409112.jpegрозповідати світові правду про російську агресію проти народу України.

202409113.jpegЗустріч із представниками ЗМІ Аргентини, Еквадору, Гватемали, Бразилії, Колумбії, Парагваю, Мексики, Перу, Чилі, Уругваю відбулася за сприяння Міністерства закордонних справ України. Журналісти прибули до України, аби підтримати інтерес співгромадян до нашої держави, посилити розуміння напрямків подальшої підтримки у протидії російській агресії та подоланні наслідків війни.