Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату14.10.2024, 17:32

Як послабити зв'язки рф із країнами-союзниками: Президент України провів Ставку

20241410.jpegПрезидент України Володимир Зеленський у понеділок, 14 жовтня, провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, під час якої обговорили оперативну ситуацію вздовж всієї лінії фронту, зокрема бої на Покровському і Курахівському напрямках, оборону ЗСУ на Курщині.

«Провів чергову Ставку. Була доповідь головкома Олександра Сирського щодо оперативної ситуації. Активні дії зараз по всій довжині фронту, але особливо жорстокі бої на Покровському та Курахівському напрямках. П’яту добу тривають спроби росіян прорвати нашу оборону на Курщині. Хлопці тримаються та контратакують», – зазначив Президент України.

У ході засідання представники ГУР МО та СЗР виклали ґрунтовну аналітику щодо того, хто підтримує Росію у війні проти України та як послабити ці злочинні союзи.

«Була глибока аналітика ГУР МО та СЗР щодо того, хто саме допомагає Росії вести її загарбницьку війну проти України — військово, економічно, політично, відкрито та приховано — та яких кроків потрібно вжити нам, нашим партнерам, щоб послабити ці злочинні союзи», – наголосив Володимир Зеленський.

На засідання також було заслухано доповідь Міністерства оборони щодо контрактації на поточний та наступний періоди, зокрема з використанням партнерської допомоги, щодо інвестицій наших ключових партнерів в український ОПК.