Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату15.10.2024, 15:15

Секретар РНБО України відкрив XXI Міжнародний енергетичний бізнес-форум «5Е»

energy 15102024 2.jpgЗ початком повномасштабного вторгнення рф в Україну наша енергетика показала себе рушійною силою, яка спроможна винаходити інноваційні рішення та розв’язувати надскладні завдання, які було важко передбачити ще кілька років тому. На цьому наголосив Секретар РНБО України Олександр Литвиненко у вівторок, 15 жовтня, під час відкриття XXI Міжнародного енергетичного бізнес-форуму «5Е».

Під час форуму були висловленні подяки енергетикам і міжнародним партнерам за невтомність і самовідданість у підтримці енергетичної безпеки України. Учасники заходу також наголошували на тому, що енергетичний бізнес-форум має стати майданчиком для обміну ідеями, що зміцнять стійкість вітчизняної енергетики. Окремо було приділено увагу перевагам розвитку розподіленої генерації та децентралізованих систем постачання енергії, що є важливим кроком для забезпечення енергетичної незалежності держави.

energy 15102024 1.jpgУ форматі бізнес-форуму «5Е» представлені Міжнародні спеціалізовані виставки «Енергетика в промисловості», «EcoEnergy Expo», «Electro Install», «НафтоГазЕкспо», «Mining&Minerals Expo», «E-Comps+DigiTec». Загалом – близько 150 компаній, серед яких – провідні вітчизняні та іноземні компанії з дев’яти країн світу.

Ключовим заходом ділової програми форуму є IX Міжнародний конгрес інженерів-енергетиків «Шляхи та методи збереження стійкості енергетичної системи, її відновлення побудови на засадах інноваційних енергетичних технологій».

До діалогу залучені керівники Міненерго, НКРЕКП, Держенергоефективності, Комітету ВРУ з питань енергетики та житлово- комунальних послуг, галузеві експерти, науковці, фахівці енергетичного та електротехнічного ринку, представники громад, а також спеціалісти з суміжних галузей.

Довідково: Міжнародний енергетичний бізнес-форум «5Е» – найбільш авторитетна та масштабна виставкова подія в Україні. За тематикою форум обʼєднує всі сектори паливно-енергетичного комплексу й суміжні з ними галузі, презентує новітні технології, що сприяють посиленню енергетичної безпеки держави.